Méregtelenítés masszázzsal – Lehetséges?

1189
HOZZÁSZÓLÁS:

Méregtelenítés tekintetében a masszírozás hatásai két fő csoportba oszthatók. Egyfelől segít feloldani a stresszt és ezzel csökkenteni a függőséget káros stresszoldó szerektől, például az alkoholtól, a cukortól vagy a cigarettától. Másrészt a testfelületre gyakorolt nyomásnak a testmozgáshoz hasonló hatása van, vagyis serkenti a vér- és nyirokkeringést.

Kínai kutatások azt is kimutatták, hogy masszázs közben a bőrfelület hőmérséklete megemelkedik, és ekkor a test sejtjei távolabb kerülnek egymástól. A sejtek közötti térben zajló nyirokáramlás a rendelkezésre álló hely növekedésével párhuzamosan felgyorsul, így a sejtekhez több tápanyag jut el, és több méreganyag távozik tőlük.

Hogyan is kell végezni a méregtelenítő masszázst?

A legfontosabbmasszazs-4 a megfelelő gyógymóddal együtt, és tudni kell, hogy várandós anyák számára semmiképp sem ajánlatos, mert a magas hőmérséklet magzati rendellenességeket okozhat.

A nyirokelvezetésről – Ez a méregtelenítő masszírozás leghatékonyabb formája. Hosszú, lágy nyomásokból lli, amelyeket finom ütögetéssel vegyíthetünk, kifejezetten a nyirokáramlás stimulálása érdekében.

Egy teljes, nyirokelvezetést szolgáló masszázst bízzunk szakértőre, különben nyirokrendszerünk akár meg is sérülhet. Inkább keressünk megfelelő szakembert erre a feladatra!

Masszázs aromaterápiával – Ez a módszer a testfelszín masszírozását gyógyhatású, méregtelenítő olajok bőrbe dörzsölésével együtt alkalmazza. Bár a legjobb eredményeket egy valóban hozzáértő masszőrrel érhetjük el, vannak olyan alapfogások, melyeket otthon is el tudunk sajátítani. Ilyen az egyszerű nyak- és vállmasszázs, de létezik egy hátmasszírozási technika is, amelyet egymáson tudunk gyakorolni, ha lazításra vágyunk vagy ha az aromaterápia hatásait testünk nagy felületén szeretnénk alkalmazni.

1189
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]