Testmozgás méregtelenítés alatt

1168
HOZZÁSZÓLÁS:

A világhírű pilates oktató – személyi edző, Dreas Reyneke speciális gyakorlatsorozatot állított össze méregtelenítő kúrák idejére!testmozgas-edzes-edzoterem

Dreas korábban balett-táncos volt, tanári pályafutását gyermekbénulásos gyermekek tanításával kezdte. 26 évesen (azaz viszonylag későn) kezdett el táncolni, ekkortól kezdődött 22 éves együtt-működése a londoni ‘Rambert Balettel‘. Tanári munkássága ezután természetesen, mintegy önmagától adódott. Eleinte a Pilates-módszert alkalmazta, majd fokozatosan kidolgozta saját tartásjavító nyújtó- és légzőgyakorlatait, melyek a pilates -és az Alexander-módszer (“a rossz testtartás ellen”) több alapelvével egyeznek. Dreas finom, csaknem meditatív gyakorlatai ideálisak a méregtelenítés szempontjából.

Az évtizedek során kidolgozott mozgássor elsősorban a testi tudatosságra épít, egyik specialitása a testnyelv finomságainak tanítása.

Mr. Dreas elismertségére jó példa, hogy Christopher Lambert francia színész, a ‘Tarzan, a majmok ura’ című film szerepére készülve Dreas-től vett leckéket, mert olyan férfi benyomását akarta kelteni, aki a dzsungelben és nem a konditeremben szerezte izmait. Dreas néhány hónap leforgása alatt igazi kolosszust faragott az akkor még meglehetősen beteges külsejű, hajlott hátú színészből.

A módszer lényege, hogy a lehető legnagyobb fittséget és erőnlétet biztosítsa, a légzés és a testtartás javításával, valamint a testtudat növelésével fokozza önbecsülésüket. Természetesen mindezt méregtelenített szervezet esetén.

Nagyon sok minden van Dreas Reyneke módszerében, amely tökéletesen összevág a méregtelenítés gyakorlatával. A kettő együttesen újítja meg külsőleg és belsőleg az emberi testet.
“Aki egyszer elsajátította ezt a technikát, valószínűleg akkor is alkalmazni akarja, amikor épp nem folytat tisztítókúrát, hogy a módszer minél több áldását kamatoztassa.” – Nyilatkozta tapasztalatait összefoglalva a világhírű oktató.

1168
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Kapcsolódók |

Hasonló cikkek, témák
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]