Erre Ön is okvetlenül figyeljen méregtelenítés előtt!

1009
HOZZÁSZÓLÁS:

Ha úgy dönt, hogy tenne valamit az egészségéért és belevág a méregtelenítésbe, mindenképpen érdemes megterveznie a folyamatot. Tarthat pár napos tisztítókúrát is, az ideális azonban egy háromhetes program felkészüléssel és levezetéssel együtt.

Méregtelenítés okosan

Jó tanáccsal mindenki tud szolgálni, de ne feledje: tökéletes módszer nincs, induljon el egy úton, és ahhoz tartsa magát következetesen.

A méregtelenítés során is – mint az élet sok más területén – legfontosabb a lelki ráhangolódás. Gondolkodjon, elmélkedjen a méregtelenítésen, fogalmazza meg önmaga számára, miért is van szüksége arra, hogy megtisztítsa szervezetét. Képzelje el bátran azt, hogy milyen megkönnyebbüléssel és felszabadultsággal fog járni, ha a méregtelenítés végmeregtelenitesére ér, és sokkal egészségesebbnek és energikusabbnak fogja érezni magát. Valósággal meg fog fiatalodni és szépülni, amit garantáltan észre vesz majd a környezete is, így egyre több bókot zsebelhet majd be.

Mikor kezdjen bele?

Jelölje ki azt a napot, amikor elkezdi a kúrát. Mindenképpen olyan napot válasszon, amikor kicsit könnyebben el tud szakadni a hétköznapi szokásoktól, amikor tud egy kicsit magára figyelni. Nem túl jó ötlet ünnepekre, családi, munkahelyi rendezvények napjára időzíteni a kezdést. A legjobb egy átlagos hétvégén indítani a méregtelenítő kúrát. 

Miről ajánlott lemondania a méregtelenítés során?

A bűvös ötös, amit jó lenne kiiktatni az étrendjéből: 

– a koffein

– az alkohol

– a cukor

– a búza

– tejtermékek.

Nem kell azonban mindent azonnal megvonnia magától. Általában a koffeinről való lemondás bizonyul a legnehezebbnek: ha napi egy kávét ivott, iktasson be először egy olyan napot, amikor koffeinmentes kávét iszik. A következő nap jöhet egy fekete tea a kávé helyett, majd zöld tea, végül pedig gyógytea. 

Tudja meg, mit eszik!


A megfelelő méregtelenítéshez fontos, hogy megismerje az elfogyasztott ételek összetevőit. A legjobb, ha a feldolgozott és finomított ételeket teljesen elhagyja az étrendjéből. Ez valószínűleg azzal jár majd, hogy több időt tölt a piacon és a konyhában, mint eddig, de biztos lehet benne, hogy megéri ez a fáradozás, és az egészsége meg fogja hálálni Önnek az erőfeszítéseit.

1009
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]